hp1a.jpg

Vrijwilligersprijs

Wie nomineert u voor De Zilveren Duim 2019?
Na de grote successen van de afgelopen jaren wordt de vrijwilligersprijs ook in 2020 voortgezet. 'De Zilveren Duim' 2019 wordt uitgereikt in maart 2020 (exacte datum volgt nog). 

Wilt u een vrijwilliger of een groep vrijwilligers voordragen voor de Zilveren duim 2019? Dan kunt u dit doen op de volgende manieren:

>> Vrijwilliger aanmelden voor De Zilveren Duim 2019

>> Groep Vrijwilligers aanmelden voor De Zilveren Duim 2019

 

Als u liever langskomt op het Vrijwilligers Servicepunt Heerenveen om de nominatie door te geven, dan is dat uiteraard ook mogelijk!

 

Over De Zilveren Duim

Wat is de gemeente Heerenveen zonder vrijwilligerswerk?

De Heerenveense Courant besteedt om de veertien dagen aandacht aan een vrijwilliger (of vrijwilligersgroep) in de gemeente Heerenveen. Dat gebeurt in samenwerking met het Vrijwilligers Servicepunt Heerenveen en de Gemeente Heerenveen. De vrijwilliger wordt door Volbeda Flowerfarm in de bloemetjes gezet. Eenmaal per jaar wordt een vrijwilliger en een groep vrijwilligers uitverkoren tot Vrijwilliger en vrijwilligersgroep van het jaar. Deze vrijwilligers ontvangen de Zilveren Duim van Heerenveen, beschikbaar gesteld door de Heerenveense Courant. De prijs wordt in maart uitgereikt tijdens de grote landelijke vrijwilligersactie NL DOET in Heerenveen, dit in samenwerking met de Gemeente Heerenveen.