hp1a.jpg
hp2c.jpg
hp3e.jpg
hp4e.jpg

Vrijwilligersprijs

Op welke vrijwilliger stem jij voor De Zilveren Duim 2021?
Na de grote successen van de afgelopen jaren wordt de vrijwilligersprijs ook in 2022 voortgezet. 'De Zilveren Duim' 2021 wordt uitgereikt op zaterdag 12 februari 2022.

Door een jury (wethouder Jelle Zoetendal, Ineke van Dam, een medewerker van het VSP en een medewerker van de Heerenveense Courant) worden één vrijwilliger en één groep gekozen die de winnaars zijn van de Zilveren Duim 2021 (bij de groepen is er ook een 2e prijs en bij de individuele vrijwilligers ook een 2e én 3e prijs). Daarnaast wordt er ook een publieksprijs uitgereikt aan de vrijwilliger(sgroep) met de meeste stemmen.

Dit jaar zijn er twee manieren om op de genomineerden te stemmen voor de publieksprijs: via de stemknop op onze website, óf telefonisch. Je stem uitbrengen kan tot 6 februari 2022. Lees hieronder hoe het stemmen werkt en kies zelf hoe jij je stem wilt uitbrengen.

Stemmen voor de publieksprijs (via de website)
Wil je stemmen op de genomineerde vrijwilligers(groepen)? Ga dan naar de interviews (HIER) en klink op de blauwe stemknop om je stem uit te brengen. Per persoon kan je één keer stemmen op een individuele vrijwilliger en één keer stemmen op een vrijwilligersgroep. Vergeet niet om je stem te bevestigen met de link die je in je mail ontvangt! 

Stemmen voor de publieksprijs (telefonisch)
Wil je liever telefonisch stemmen? Dat kan door te bellen naar het VSP: 0513 629090.

Let op, de telefoon wordt bemand op de volgende momenten: Maandag t/m donderdag: 9.00 – 16.00 uur
Vertel de medewerker jouw eigen naam en de naam van de vrijwilligersgroep en/of vrijwilliger waarop je wilt stemmen. 

 

Over De Zilveren Duim

Wat is de gemeente Heerenveen zonder vrijwilligerswerk?

De Heerenveense Courant besteedt om de veertien dagen aandacht aan een vrijwilliger (of vrijwilligersgroep) in de gemeente Heerenveen. Dat gebeurt in samenwerking met het Vrijwilligers Servicepunt Heerenveen en de Gemeente Heerenveen. De vrijwilliger wordt door Volbeda Flowerfarm in de bloemetjes gezet. Eenmaal per jaar wordt een vrijwilliger en een groep vrijwilligers uitverkoren tot vrijwilliger en vrijwilligersgroep van het jaar. Deze vrijwilligers ontvangen de Zilveren Duim van Heerenveen, beschikbaar gesteld door de Heerenveense Courant. De prijs wordt in maart uitgereikt tijdens de grote landelijke vrijwilligersactie NLdoet in Heerenveen, dit in samenwerking met de Gemeente Heerenveen.