hp1d.jpg
hp2a.jpg
hp3f.jpg
hp4f.jpg

Vacature in de spotlight! Winkel van de Wereld, "Mensen Maken Even Tijd"

Belangstelling voor (eerlijke) handel en financiën?

Wij zijn Winkel van de Wereld, de fairtrade cadeauwinkel van Heerenveen. Onze vereniging heeft zo’n 30 medewerkers die allemaal vrijwillig werken voor/in de winkel.

Wegens het aangekondigde vertrek van onze huidige penningmeester zijn wij op zoek naar een bevlogen en liefst ervaren

PENNINGMEESTER

Deze zal als lid van het dagelijks bestuur het beleid van de Winkel van de Wereld mee vorm geven. Daarnaast draagt deze de verantwoordelijkheid voor het op orde houden van de financiële administratie, de BTW-afdracht en het maken van een financieel jaarverslag (met jaarrekening). Het gaat ook in dit geval om een vrijwillige functie, die gemiddeld een halve dag per week kost.

De penningmeester wordt voor de dagelijkse werkzaamheden bijgestaan door de winkelcoördinator. De huidige penningmeester zal zorgdragen voor een warme overdracht van haar taken.

Heb je belangstelling, kom dan even langs bij Winkel van de Wereld, Dracht 126 te Heerenveen (op winkeltijden), of mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op voor een kennismakingsgesprek.